Indmelding

Pr. 2020 er kontingent for studiemedlemmer DKK 100,- pr. studieår (sommer til sommer)

For interessantmedlemskab er kontingent DKK 50,- pr. studieår. Ved dette medlemskab er der ikke opstillings- eller stemmeret ved generelforsamlingen (jvnf. vedtægterne).

Vi optager ikke længere medlemmer, da foreningen lukker.

Hvorfor være medlem?

Medlemsfordelene

Vi arbejder løbende på at skaffe medlemsfordele, såsom rabat på otoskoper og andet, der er både audiologisk relevant men også relevant for studerende. Har du idéer til, hvad det kunne være, så prik til dit medlemsudvalg, der også løbende er på udkig efter hænder, der vil hjælpe gøre listen af fordele større.

Netværk

Hvorfor alle sammen lave de samme netværk for bunden af? Skal du som ekstern have fat i audiologistuderende, er det nemmere at kontakte ét sted, fremfor at bruge tid på at famle i blinde - og har du som studerende brug for kontakter til et job, specialeskrivning eller andet... ja, samme konklusion. Lad os alle arbejde sammen.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

At være samlet i FADA gør at vi kan samle viden og færdigheder ét sted, og bygge videre på et fælles fundament, fremfor hver for sig at skulle starte fra bunden. I stedet for lave de samme småting hver for sig, samles vi om at bygge noget større - dét gør os til bedre audiologer.